Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Frokostvafler med Flødeost & Skinke
Frokostvafler med Flødeost & Skinke opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave frokostvafler med flødeost & skinke:
- 3 æg
- 1 tsk salt
- 120 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 3 dl mælk
- 2 spsk parmesanost
- 2 spsk olie
- Ca. 50 g smeltet smør
- Fyld:
- 200 g flødeost
- 2 spsk finthakkede, blandede, friske krydderurter
- 1 tsk dijonsennep
- Ca. 10 skiver kogt, røget skinke
- Tilbehør:
- Grøn salat
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Frokostvafler med Flødeost & Skinke:
Giver 8-10 stk.
Pisk æggene skummende og tilsæt salt. Bland hvedemel med bagepulver, rør gradvist mælk i og tilsæt blandingen til æggeskummet sammen med ost. Pisk dejen jævn.
Bland olie eller smør forsigtigt i dejen.
Varm vaffeljernet, pensl med lidt smør og fordel dejen i jernet. Pensl låget og luk jernet. Bag vaflerne i ca. 5 minutter, til de er lysebrune.
Del vaflerne i to. Rør flødeost med krydderurter og sennep. Læg en stor skefuld ost og en skive skinke imellem de friskbagte vafler og servér med en grøn salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.