Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Karbonader med Appelsinsauce
Karbonader med Appelsinsauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave karbonader med appelsinsauce:
- 400-500 g hakket svinekød
- ½ tsk salt
- 1 knsp peber
- 15 g margarine
- 1 løg
- 250 g champignon
- 2 appelsiner
- 1 dl vand
- 1 dl fløde
- 1 tsk majsstivelse
- 1 tsk kinesisk soya
- Revet appelsinskal
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Karbonader med Appelsinsauce:
Kødet formes til 6 karbonader, krydres med peber, og steges på panden ca. 5 minutter på hver side. Karbonaderne holdes varme i et fad.
Løg i terninger og champignon i skiver svitses på panden et par minutter og varmen dæmpes.
Saften fra appelsinerne tilsættes og saucen jævnes med majsstivelse rørt ud i fløde.
Saucen smages til med soya og hældes over kødet.
Retten pyntes evt. med lidt revet appelsinskal.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.