Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Lun Skinkestang
Lun Skinkestang opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lun skinkestang:
- 250 g champignon
- 100 g kogt skinke
- 175 g naturel flødeost
- 2 tsk mild sennep
- 1 tsk Fransk sennep
- ½ tsk salt
- 2-3 spsk klippet purløg
- 1 pakke (425 g) frossen butterdej
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard kristensen
SÃ¥dan laver du Lun Skinkestang:
Champignonerne skæres i skiver og svitses cirka 5 minutter på en tør pande.
Skinken skæres i terninger og kommes i en skål sammen med champignon, flødeost, sennep, salt og purløg og blandes.
Butterdejspladerne optøes, lægges over hinanden og udrulles til cirka 25x35 cm, og dejen lægges over på en bageplade.
Fyldet fordeles på midten, og siderne skæres i strimler på skrå. Enderne foldes først ind, og strimlerne lægges skiftevis over hinanden (flettes).
Skinkestangen pensles med æg og bages ved 200°C i 30-35 minutter.
Tilbehør: en skål salat
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.