Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Lun Skinkestang


Print opskriften på Lun Skinkestang Print opskrift

Del på Facebook

Lun Skinkestang opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave lun skinkestang:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Lun Skinkestang:

Champignonerne skæres i skiver og svitses cirka 5 minutter på en tør pande.

Skinken skæres i terninger og kommes i en skål sammen med champignon, flødeost, sennep, salt og purløg og blandes.

Butterdejspladerne optøes, lægges over hinanden og udrulles til cirka 25x35 cm, og dejen lægges over på en bageplade.

Fyldet fordeles på midten, og siderne skæres i strimler på skrå. Enderne foldes først ind, og strimlerne lægges skiftevis over hinanden (flettes).

Skinkestangen pensles med æg og bages ved 200°C i 30-35 minutter.

Tilbehør: en skål salat

Lun Skinkestang opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Lun Skinkestang Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Katharinas Fyldte Butternut Græskar Frikadeller Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Frikadeller i Ovn Karrykoteletter i Fad Torbens Mørbradgryde