Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Skinke i Sommergrønt
Skinke i Sommergrønt opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Skinke i Sommergrønt:
Kog kartoflerne i letsamtet vand, pil dem og lad dem køle af, før de skæres i små stykker.
Kog herefter bønnerne i ca. 5 minutter og afkøl dem hurtigt.
Pisk 2 spsk citronsaft med presset hvidløg, honning, olie, salt og peber og vend kartofler, bønner, spinatblade og grofthakket mynte i dressingen.
Dup skinkekødet tørt og krydr det let, før det steges ved kraftig varme ca. 1½ minut på hver side.
Til slut vendes kødet i salaten, og den smages til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.