Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Svinekødsfyldte Squash
Svinekødsfyldte Squash opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Svinekødsfyldte Squash:
Sæt ovnen på 200°C. Skyl squashene og skær dem igennem på langs. Udhul dem med en ske.
Hak squash-indmaden og løget, og steg det mørt i lidt fedtstof. Lad det køle af. Hak eller klip persillen fint. Rør kødet sammen med rasp. Tilsæt løgblanding, persille og æg. Smag til med sennep, paprika, muskat, salt og peber. Fyld farsen i squash-skallerne.
Lad tomaterne løbe lidt af. Pres hvidløg i og tilsæt oregano. Hæld tomatsaucen i bunden af et ovnfast fad og læg de fyldte squash ovenpå.
Steg i midten af ovnen ca. 35 minutter. Drys osten over og gratinér yderligere 5-10 minutter eller til osten er blevet gylden.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.