Opskrifter » Madpakke » Diverse » Sprøde Rugbrødshapsere med Chokolade
Sprøde Rugbrødshapsere med Chokolade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sprøde rugbrødshapsere med chokolade:
- 25 g gær
- 4 dl lunkent vand
- 1 tsk salt
- 50 g solsikkekerner
- 25 g hørfrø
- 50 g havregryn
- 150 g hvedemel
- 350 g rugmel
- 100 g mørk chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Sprøde Rugbrødshapsere med Chokolade:
Rør gæren ud i vandet sammen med saltet.
Tilsæt kerner og melet og bland det godt sammen.
Hak chokoladen og bland den i dejen.
Put alt dejen på en bageplade med bagepapir og lav en stor firkant. Lad dejen hæve tildækket i 1 time.
Skær dejen ud til små stykker (brug evt. et pizzahjul) og pynt evt. med græskarkerner.
Bag brødene i ovnen ved 210°C i 25-30 minutter (varmluft)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.