Opskrifter » Pastaretter » Lasagne » Kylling & Spinat Lasagne
Kylling & Spinat Lasagne opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling & spinat lasagne:
- 250 g grønne, forkogte lasagneplader
- 3 kyllingefileter
- 2 spsk margarine
- Salt
- Peber
- 750 g bladspinat
- 400 g light Philadelphia
- 2 dl revet parmesanost
- 2 fed hvidløg
- Revet muskat
- 2 spsk margarine
- 2-3 spsk hvedemel
- 5 dl letmælk
- Salt
- Peber
- Revet muskat
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 3 spsk tomatpuré
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling & Spinat Lasagne:
Brun kyllingefiletterne i fedtstof i 10 minutter. Drys med salt og peber. Lad filetterne svale let og skær dem i brede strimler. Skyl og striml spinaten og fjern stilkene. Læg spinaten i en gryde. Lad spinaten dampe i det vand der hænger ved, ved stærk varme. Lad den dryppe af i et dørslag.
Bland Philadelphiaosten med 1 dl parmesanost. Pil hvidløgene og pres dem i. Krydr med salt, peber og revet muskat. Bland det med kyllingekød og spinat. Sæt ovnen på 200°C.
Sauce: Smelt fedtstoffet i en gryde. Pisk melet i under omrøring og lad afbagningen stege i ½-1 minut. Pisk mælken i lidt ad gangen så saucen ikke klumper. Bring i kog og lad saucen simre ved svag varme i 10 minutter. Pisk saucen igennem og krydr den med salt, peber, revet muskat og friskpresset citronsaft. Pisk til sidst tomatpuréen i.
Smør et ovnfast fad og læg lidt sauce i bunden. Læg derefter lasagnepladerne lagvis med kyllingeblandingen. Dæk hvert lag med sauce. Afslut med et lag sauceog drys med resten af parmesanosten. Sæt i ovnen i 40-45 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.