Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Pasta med Rejer, Chili & Rucola
Pasta med Rejer, Chili & Rucola opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pasta med rejer, chili & rucola:
- 150-200 g tør pasta
- 1 fintsnittet rødløg
- 1 spsk jomfruolivenolie
- 1 fintnsittet fennikel
- 1 fintsnittet frisk chili
- 1 fed finthakket hvidløg
- 125 g cherrytomater
- 1 usprøjtet citron
- 1 bundt rucolasalat
- 150 g rejer
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pasta med Rejer, Chili & Rucola:
2 personer.
Sæt en gryde vand over til pasta.
Steg rødløgene bløde og blanke i olivenolie og tilsæt fennikel. Steg under omrøring i 5 minutter og sæt pastaen over at koge imens.
Vend chili, hvidløg og halve cherrytomater i grøntsagerne og steg 1 minut. Tilsæt fintrevet citronskal og smag til med citronsaft, salt og peber.
Hæld den færdigkogte pasta (efter pakkens anvisning) i et dørslag og så tilbage i den varme gryde. Vend grøntsagerne i pastaen og tilsæt rucolablade og afdryppede rejer.
Varm retten igennem 1 minut og servér i dybe tallerkner med friskkværnet sort peber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.