Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Grøntsager i Parmesan
Grøntsager i Parmesan opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grøntsager i parmesan:
- 1 squash
- 1 stykke aubergine
- 5 små gulerødder
- 1 stykke porre
- 6 cocktailtomater
- 2 dl græsk yoghurt
- 1½ dl revet parmesanost
- 1 spsk persille
- 1 spsk timian
- 2 tsk olie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grøntsager i Parmesan:
4 portioner
Skær squash og aubergine over på langs, og bagefter i både.
Læg grøntsagerne på et skærebræt, og drys dem med salt. Lad dem trække ca. 15 minutter.
Skræl gulerødderne, og skær dem i små stykker, som koges møre i letsaltet vand. Skær porren i strimler og tomaterne i halve.
Bland yoghurt, ost, persille og timian, og krydr med salt og peber.
Dup squash- og auberginestykkerne tørre med køkkenrulle, og steg dem i olien.
Læg grøntsagerne i lag i et ovnfast fad. Fordel osteblandingen over dem, og gratinér i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter.
Pro-point i HELE portionen: 15
Pro-point i EN portion: 4
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.