Opskrifter » Supper » Varme Supper » Chilisuppe med Kødboller & Nudler
Chilisuppe med Kødboller & Nudler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chilisuppe med kødboller & nudler:
- 5 røde chilier
- 2 fed hvidløg
- 35 g smør
- 4 dl hønsebouillon
- 3 dl oksebouillon
- 3 tsk koncentreret tomatpuré
- 1 dl piskefløde
- 100 g suppenudler
- 200 g kødboller
- Salt
- Friskkværnet peber
- 1 peberfrugt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Chilisuppe med Kødboller & Nudler:
Til 4 personer.
Flæk chilierne og fjern kernerne (hvis du kan lide din mad rigtig stærk, så gem nogle af kernerne).
Hak chili og hvidløg fint og svits dem i en gryde med smør.
Tilsæt de 2 slags bouillon, og lad suppen koge i ca. 10 minutter ved svag varme.
Kog suppenudlerne efter anvisningen på pakken.
Tilsæt tomatpuré og piskefløde samt suppenudler og kog suppen op. Smag til med salt og friskkværnet peber. Kom kødbollerne i suppen, og varm op til de er gennemvarme.
Pynt med finthakket peberfrugt og server med et stykke groft brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.