Opskrifter » Supper » Varme Supper » Karrysuppe med BlomkÃ¥l


Print opskriften på Karrysuppe med BlomkÃ¥l Print opskrift

Del på Facebook

Karrysuppe med Blomkål opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave karrysuppe med blomkål:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Karrysuppe med Blomkål:

Skyl blomkålen godt og del den i buketter. Skræl kartoflen og skær den i små tern.

Kom blomkålsbuketterne, kartoffeltern og grøntsagsbouillon i en gryde og bring det i kog. Smag til med karry og eventuelt lidt salt - afhængig af hvor salt bouillonen er. Lad suppen simre ved jævn varme under låg i ca. 20 minutter.

Skyl purløg og hak det fint. Rist græskarkernerne på en tør pande, til de begynder at dufte.

Blend suppen direkte i gryden med en stavblender. Rør 2 spsk creme fraiche og citronsaft i og smag evt. suppen til med mere karry og/eller salt.

Hæld suppen op i varme tallerkener og rør forsigtigt 1 spsk creme fraiche i hver tallerken. Garnér suppen med purløg og ristede græskarkerner.

Hvis du har lyst til at variere supen fra gang til gang, kan blomkålen erstattes med gulerødder eller broccoli.

Karrysuppe med Blomkål opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Karrysuppe med BlomkÃ¥l Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Mortens Krydrede Karrysuppe Porre - Kartoffelsuppe Kartoffelsuppe med Bacon Hokkaidosuppe med Kokosmælk Fedtforbrændingssuppe Cremet Hokkaidosuppe