Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kartoffelsuppe med Kammuslinger
Kartoffelsuppe med Kammuslinger opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelsuppe med kammuslinger:
- 300 g skrællede kartofler
- 1 fintsnittet porre
- 1 spsk smør
- Ca. ½ liter fiske- eller grøntsagsbouillon
- 2 friske kviste timian
- 1 dl piskefløde
- Salt
- Friskkværnet peber
- 12 kammuslinger
- 1 spsk olie
- 1 spsk smør
- 1 spsk citronsaft
- Brød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffelsuppe med Kammuslinger:
2 personer.
Smelt smørret i en gryde og steg porren klar heri.
Tilsæt kartoffelstykker og hæld bouillon på. Bring i kog med timiankviste. Kog i ca. 20 minutter under låg, til kartoflerne er møre.
Fjern timiankvistene og blend suppen jævn. Kog suppen op med fløde og tilsæt evt. mere bouillon. Smag til med salt og peber.
Dup muslingerne tørre med køkkenrulle. Varm olie og smør på en pande og brun muslingerne på begge sider ved god varme. Skru ned og steg i yderligere få minutter til muslingerne lige netop er gennemstegte.
Dryp med citronsaft og servér den varme suppe med kammuslinger, et drys frisk basilikum og brød
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.