Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kinesisk Oksekødssuppe
Kinesisk Oksekødssuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kinesisk oksekødssuppe:
- 2 porrer
- 2 gulerødder
- 250 g hakket oksekd
- 1 spsk olie
- 1 1/4 liter oksebouillon
- 70 g (1 dåse) tomatpuré
- 2 tsk stærk chilisauce
- ELLER
- ½ tsk tabasco
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kinesisk Oksekødssuppe:
Porrerne renses og skæres i skiver.
Gulerødderne skrælles og rives groft på et rivejern.
Svits begge dele i en gryde med olie, hvorefter kødet tilsættes og der vendes rundt i gryden til det er brunet og skiller.
Tilsæt bouillon, tomatpuré og chilisauce. Lad det hele småkoge i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Variation 1: 2 store bagekartofler skåret i små terninger tilsættes efter kødet er kommet i gryden.
Variation 2: tilsæt 100 g små nudler efter 5 minutters kogetid, og kog yderligere 5 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.