Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kogekonens Suppe
Kogekonens Suppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kogekonens suppe:
- 1 spsk karry
- 3 gulerødder
- 2 porrer
- 2 løg
- 300 g kylling
- 1 liter vand
- 1½ hønsebouillonterning
- ½ Buko pikantost
- Lidt fløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kogekonens Suppe:
Rengør og skær grøntsagerne i mindre stykker. Gem evt. lidt gulerødder og porrer.
Svits karry i en gryde med smør, svits kødet og tag det op af gryden.
Svits derefter grøntsagerne i gryden. Hæld vand og bouillon over og lad det småkoge i ca. 25 minutter. Blend suppen og put den tilbage i gryden.
Hæld pikantost i sammen med den ønskede mængde fløde og kyllingestykkerne (og evt. de resterende gulerødder/porrer) og lad suppen småsimre 10-15 minutters tid. Den må ikke bulderkoge.
Server evt. med et stykke brød med ost, der er ristet i ovnen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.