Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kyllingesuppe med Chili
Kyllingesuppe med Chili opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingesuppe med chili:
- 1 spsk vegetabilsk olie
- 2 hakkede løg
- 2 fed knuste hvidløg
- 6 kyllingebryster
- 1 liter kyllingefond
- 2 dåser skyllede og afdryppede cannellinibønner
- 2 dåser skyllede, afdryppede og mosede cannellinibønner
- 2 dåser á 200g grønne chili
- 1 tsk salt
- 1 tsk oregano
- 1 tsk stødtq spidskommen
- ½ tsk chilipulver
- ½ tsk sort peber
- 1/8 tsk stødte nelliker
- 1/8 tsk stødt rød peber
- Tilbehør:
- 2½ dl syrnet fløde
- Persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kyllingesuppe med Chili:
6-8 personer.
Varm olien op i en stor gryde ved middel varme.
Tilsæt løg, og sautér til de begynder at blive bløde (ca. 5 minutter).
Tilsæt hvidløg og kylling (skåret i mundrette bidder), og sautér ved middelhøj varme i ca. 10 minutter under hyppig omrøring.
Rør fonden i sammen med resten af ingredienserne. Bring suppen i kog, læg låg på, og lad det simre 30 minutter.
Hæld syrnet fløde i, og drys persille over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.