Opskrifter » Supper » Varme Supper » Thai Græskarsuppe
Thai Græskarsuppe opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave thai græskarsuppe:
- 1 spsk olivenolie
- 5 skalotteløg
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1 hakket rød chili
- 15 g friskrevet ingefær
- 1 1/4 kg udkernet og hakket græskar
- 4 dl kokosmælk
- ½ liter kyllingefond
- 15 g koriander
- Salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Thai Græskarsuppe:
4 personer.
Varm olien op i en stor suppegryde. Tilsæt skalotteløg, hvidløg, chili og ingefær, og sautér 3-4 minutter, eller til det begynder at tage farve, men ikke bruner.
Tilsæt græskar, og vend godt rundt i olien. Tilsæt kokosmælk og fond, rør rundt, og bring det i kog. Skru ned, og lad det simre i 20 minutter, til græskarkødet er mørt. Sluk for varmen, og rør koriander i.
Kør suppen til en glat puré i en blender eller foodprocessor ad 2 omgange. Smag til, og tilsæt evt. lidt mere salt. Hæld suppen tilbage i gryden,. og bring den i kog. Pynt med lidt ekstra koriander, og servér.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.