Opskrifter » Supper » Varme Supper » Tomatsuppe med Fiskeboller
Tomatsuppe med Fiskeboller opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tomatsuppe med fiskeboller:
- 25 g smør
- 25 g hvedemel
- 25 g koncentreret tomatpuré
- Ca. 8 dl fiske- eller grøntsagsbouillon
- Salt
- Friskkværnet peber
- Fiskeboller:
- 200 g hvid fisk (filet)
- 1 tsk salt
- 1 dl piskefløde
- 1 æggehvide
- Fyld:
- 50 g suppehorn
- 1 fintskåret (uden kerner) tomat
- Brød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tomatsuppe med Fiskeboller:
4 personer.
Varm smørret i en gryde og drys melet i.
Varm igennem under piskning i nogle minutter.
Tilsæt tomatpuré og derefter bouillon og kog i nogle minutter. Smag til med salt og peber.
Fiskeboller:
Skær fisken i stykker og kør den sej med salt i en foodprocessor.
Tilsæt æggehviden og derefter gradvist piskefløde, mens maskinen kører, til farsen har fast konsistens.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog og skru ned, så vandet blot skælver.
Kom fiskefarsen i en sprøjtepose. Tryk på den med den ene hånd og skær små stykker af farsen af til boller.
Lad fiskebollerne falde direkte i gryden med vand. Varm igennem i 7-8 minutter.
Tag fiskebollerne op med en hulske og kom dem i den varme suppe lige før servering sammen med kogte suppehorn.
Servér den rygende varme tomatsuppe med fiskeboller, suppehorn og tomat. Hertil brød.
Tip: Hvis man ikke har en fiskebouillon, kan kogevandet fra fiskebollerne bruges istedet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.