Madkampen.dk » Ingredienser » Suppehorn
Opskrifter på mad med Suppehorn
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor suppehorn indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce
Krydr kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker. Så koger du suppehornene "al dente" ...
-
Nem & Cremet Tomatsuppe
Til 4 personer. Svits løg, hvidløg og basilikum i olien, til løgene er klare, men uden at de tager farve. Tilsæt dåsetomater, krydderier og sukker. Tilsæt bouillon og lad suppen simre ved svag varme under låg i ca. 15 minutt...
-
Chilisuppe med Hakket Oksekød
Brun kødet og læg det på en tallerken. Svits i den samme gryde i en smule olie de hakkede løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt i tern. Kom krydderierne i. Hæld bouillon, fløde, tomatpuré og hakkede tomater i, og lad ...
-
Hjemmelavet Tomatsuppe med Gulerod
Skær tomaterne over i halve. Skræl og skær løget i mindre stykker. Pil hvidløgene og skær dem i mindre stykker. Skræl guleroden og skær den i mindre stave. Læg alle grøntsagerne i en gryde, og hæld vandet samt bouillonte...
-
Rød Karrythaisuppe med Nudler
Steg ingefær, chili, hvidløg, løg og karrypasta i en gryde i rigeligt olie. Hæld kokosmælken ved. Snit forårsløg og peberfrugt og hæld i. Smag til med bouillon og fiskesovs. Hæld suppehornene i, og lad suppen simre let,...
-
Chilisuppe med Hakket Oksekød
Svits kødet til det har fået farve, og læg det fra på en tallerken. Hæld lidt ekstra olie i den samme gryde og svits de hakkede løg, hvidløg, chili (bestem selv hvor stærk suppen skal være, brug flere eller færre kerner), guler...
-
Vintersuppe med Grøntsager
Til 4 personer. Skræl og skær gulerødderne i små stave. Skær kartoflerne i både, som deles på midten. Skær hvidløgsfedene i små stykker. Rist baconternene sprøde på en pande. Stil dem til afdrypning på et stykke køkkenru...
-
Tomatsuppe med Fiskeboller
4 personer. Varm smørret i en gryde og drys melet i. Varm igennem under piskning i nogle minutter. Tilsæt tomatpuré og derefter bouillon og kog i nogle minutter. Smag til med salt og peber. Fiskeboller: Skær fisken i stykke...
-
Chilisuppe med Oksekød
Skær løg, chili, peberfrugt og gulerødder i tern. Svits kødet i en gryde, tag det op og sæt det til side. I samme gryde svitses løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugter. Derefter tilsættes krydderierne, og det simr...
-
Hjemmelavet Karrysalat
Kog æggene og del dem på begge led i en æggedeler. Skær æblerne i små tern. Kog suppehornene, og lad dem køle af. Bland mayonnaise, karry, fløde, salt og peber. Smag til. Vend til sidst æg, æble og suppehorn i. Det ...