Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Frisk Grøntsagsstuvning


Print opskriften på Frisk Grøntsagsstuvning Print opskrift

Del på Facebook

Frisk Grøntsagsstuvning opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave frisk grøntsagsstuvning:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Frisk Grøntsagsstuvning:

Skrab gulerødderne. Skræl majroerne og skær dem i 1 cm tykke stave. Skyl blomkålen og del den i små buketter. Skræl aspargesene og skær dem i 5 cm lange snitter. Bland champignonerne med citronsaften.

Bring letsaltet vand i kog i en gryde (vandet skal lige dække grøntsagerne). Lad derpå gulerødder, majroer og blomkål koge ca. 5 minutter. Tag grøntsagerne op, spul dem hurtigt med koldt vand og lad dem dryppe af. Læg aspargesene i vandet og kog i 8 minutter. Lad ærterne koge med de sidste 3 minutter. Spul grøntsagerne hurtigt i koldt vand, lad dem dryppe af.

Hak løget fint. Smelt 1 spsk af fedtstoffet på en pande. Steg svampene under omrøring i 5 minutter. Tag dem op. Tilsæt evt. mere fedtstof og svits løgene. Hæld bouillon, fløde og vin på. Lad det koge ind til det halve. Krydr med salt, peber og muskat. Pisk 1 spsk fedtstof i stuvningen. Øs stuvningen over grøntsagerne i en gryde. Varm op og bland forsigtigt.

Frisk Grøntsagsstuvning opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Frisk Grøntsagsstuvning Print opskrift

Andre spændende opskrifter i diverse tilbehør kategorien

Gratineret Blomkålsmos Stegte Rosenkål, Balsamico & Bacon Bagte Rødbeder med Timian Hjemmelavet Karrysalat Ristet Rødkål med Valnødder Porrestuvning