Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Lakrids Pannacotta
Lakrids Pannacotta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lakrids pannacotta:
- 150 g røde bær
- 2 spsk sukrin
- 1 spsk limesaft
- 3 blade husblas
- 1 stang vanille
- 5 dl piskefløde
- 100 g sukrin
- 2 tsk lakridspulver
- 8 hindbær
- Strimler af skal fra 1 lime
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Lakrids Pannacotta:
4 personer.
Skyl bærrene, skær dem i mindre stykker og kog dem op med sukrin og limesaft.
Blend eventuelt bærrene, fordel blandingen i 4 portionsskåle eller glas og stil dem på køl.
Sæt husblas i blød i koldt vand. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud.
Kom fløde, sukrin, lakridspulver, vanillekorn og vanillestang i en gryde og giv det et opkog. Tag vanillestangen op, rør husblasen ud i flødeblandingen og lad den køle lidt af.
Kom forsigtigt flødecremen over hindbærblandingen i portionsskålene og stil dem på køl i mindst 3 timer.
Pynt med hindbær og limeskal.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.