Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Karbonader med Estragon
Karbonader med Estragon opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave karbonader med estragon:
- 400 g hakket svinekød
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 1-1½ tsk estragon
- 2 spsk kartoffelmel
- 2 æggeblommer
- Margarine
- Sauce:
- 1 dl bouillon
- 1 dl fløde
- Salt
- Peber
- Estragon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Karbonader med Estragon:
Kødet kommes i en skål og blandes med salt, peber og estragon.
Kartoffelmel og æggeblommer tilsættes, og farsen røres, til den er ensartet.
Farsen formes til ovale bøffer, der steges på panden i fedtstof, 2-3 minutter på hver side.
Karbonaderne anrettes på et varmt fad.
Panden koges af med bouillon og fløde og koges ind. Saucen smages til med salt, peber og estragon og hældes over karbonaderne.
Lækker med pillekartofler og en grøn salat.
Tip! Det giver en meget pikant smag, hvis man presser lidt citronsaft over karbonaderne lige inden de sættes på bordet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.