Opskrifter » Supper » Varme Supper » Karrysuppe med Kylling
Karrysuppe med Kylling opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Karrysuppe med Kylling:
Skær løg, gulerod og selleri i små tern og svits dem i smør og olie. Det må ikke brune.
Tilsæt hvedemel og karry. Lad det svitse med ca. 1 minut.
Hæld hønsefonden i og kog ca. 30 minutter. Rør i suppen en gang imellem.
Skræl æblet og skær det i tern. Tilsæt æbletern sammen med ris, kyllingekød og krydderier og kog endnu 15 minutter.
Skær druerne igennem på langs og fjern stenene. Læg de halve druer i suppen og kog 1-2 minutter.
Tilsæt (evt.) fløde og kog forsigtigt suppen igennem.
Smag til med salt og peber
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.