Opskrifter » Bagværk » Boller » Boller med Ramsløg & Spinat
Boller med Ramsløg & Spinat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave boller med ramsløg & spinat:
- 800 g hvedemel
- 100 g grahamsmel
- Ca. 5 dl vand
- 50 g gær
- 75 g finthakket ramsløg
- 75 g optøet spinat
- 250 g hytteost
- 2 tsk sukker
- 2 tsk groft salt
- 75 g græskarkerner
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Boller med Ramsløg & Spinat:
Rør gæren ud i det lunkne vand.
Tilsæt spinat, hytteost, salt, sukker, græskarkerner og grahamsmel.
Rør hvedemelet i lidt ad gangen, og ælt dejen til den er glat og smidig. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 45 minutter.
Del dejen i 24 stykker og form dem til boller.
Læg bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve yderligere 30 minutter.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem i ca. 15 minutter ved 225°C på næstøverste rille.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.