Opskrifter » Bagværk » Boller » Grovboller med Squash


Print opskriften på Grovboller med Squash Print opskrift

Del på Facebook

Grovboller med Squash opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave grovboller med squash:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Grovboller med Squash:

Opløs gæren i det lunkne vand.

Rør sirup og salt i sammen med æggene.

Riv squash med skræl og tilføj dette.

Kog hvedekernerne i rigeligt vand og lad det afkøle.

Kom kerner, sigtemel og grahamsmel i dejen og rør godt.

Tilsæt hvedemel. Dejen skal stadig være "klistret".

Sæt dejen til hævning, så de hæver til dobbelt størrelse.

Form til boller og lad efterhæve ca. 15-20 minutter inden bollerne bages i 15-18 minutter ved 225°C.

TIPS! Mængden af sigtemel og grahamsmel afhænger af hvor meget væske der er ved kernerne.
Squash kan erstattes mdgulerødder eller man kan bruge begge dele.
Hvedekernerne kan erstattes af 3- eller 5-kornsblanding.
Der kan også bruges hvedemel af hvd hvede.

Grovboller med Squash opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Grovboller med Squash Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Amerikanske Scones Koldthævede Boller med Havregryn Højhastigheds Boller Gulerodsbrud Lette Boller med Æble & Sesamfrø Boller til Sliders