Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » After Eight Kage
After Eight Kage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave after eight kage:
- 2 æg
- 300 g sukker
- 125 g margarine
- 4 spsk kakao
- 225 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 1 tsk salt
- 2½ dl sødmælk
- Creme:
- ½ dl piskefløde
- 300 g flormelis
- 10 dråber pebermynteolie
- Overtræk:
- 100 g mørk chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du After Eight Kage:
Pisk æg og sukker let og luftigt.
Smelt margarinen og bland den i sammen med kakao.
Sigt mel, bagepulver, natron og salt, og rør det i dejen skiftevis med mælken.
Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir og bag den ved 175°C i ca. 40 minutter.
Til cremen koges fløde, flormelis og pebermynte sammen og afkøles. Smør cremen på den bagte kage, når den er kølet lidt af.
Smelt chokoladen og overtræk kagen, når cremen er stivnet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.