Opskrifter » Bagværk » Kager » Brødtort med Hasselnødder & Vanille
Brødtort med Hasselnødder & Vanille opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave brødtort med hasselnødder & vanille:
- 200 g revet rugbrød
- 6 æggehvider
- Korn fra 1 stang vanille
- 300 g sukker
- 6 æggeblommer
- 200 g hakkede hasselnødder
- 100 g revet mørk chokolade
- 1 tsk bagepulver
- 4½ dl piskefløde
- 100 g mosede hindbær
- Kakao
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Brødtort med Hasselnødder & Vanille:
4 personer.
Æggehvider, vanillekorn og sukker piskes stift.
Æggeblommer, hasselnødder, chokolade og bagepulver vendes forsigtigt i. Rugbrødet røres i, og massen fordeles i 2-3 smurte springforme eller andre passende forme.
Bages ved 200°C i 15-20 minutter og afkøles.
Piskefløden piskes til flødeskum. Brødtorten lægges herefter lagvis sammen med flødeskum med mosede hindbær og drysses med kakao.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.