Opskrifter » Bagværk » Kager » Roulade med Marcipan & Hasselnødder
Roulade med Marcipan & Hasselnødder opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave roulade med marcipan & hasselnødder:
- 200 g marcipan
- 200 g æggehvider
- 300 g sukker
- 100 g hasselnødder
- Fyld:
- 1/4 liter piskefløde
- 500 g jordbær (eller andet)
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Roulade med Marcipan & Hasselnødder:
Ælt marcipanen med 50 g æggehvide.
Pisk de resterende æggehvider stive. Vend forsigtigt sukkeret heri. Vend det i marcipanmassen.
Smør dejen ud på et stykke bagepapir. Drys med hasselnøddeflager. Bag bunden ca. 15 minutter ved 180°C
Når bunden er afkølet, vendes den ud på et nyt stykke bagepapir, så nødderne vender nedad.
Læg grove stykker jordbær og flødeskum på bunden. Rul rouladen sammen ved hjælp af bagepapiret.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.