Opskrifter » Bagværk » Lagkager » Mandelbund med Hindbærskum
Mandelbund med Hindbærskum opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mandelbund med hindbærskum:
- Mandelbund:
- 150 g mandler
- 2 store æg
- 2½ dl rørsukker
- Hindbærskum:
- 1/4 liter piskefløde
- Kornene fra 1 vanillestang
- 1 spsk flormelis
- 150 g friske hindbær
- Pynt:
- 150 g friske hindbær
- Mynteblade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mandelbund med Hindbærskum:
Til 5-6 personer.
Tænd ovnen på 175°C (ikke varmluft).
Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt.
Lav mandlerne til mandelmel (eksempelvis i en minihakker).
Vend mandlerne i æggemassen, og vend det sammen.
Hæld massen i en springform med en diameter på ca. 20.
Bag bunden i ca. 30 minutter.
Skrab vanillekornene ud af stangen. Rør det ud sammen med flormelisen. Tilsæt fløden og pisk.
Når det er næsten færdigpisket, tilsættes de friske bær, og der piskes færdigt.
Når bunden er afkølet, fordeles hindbærskummet ovenpå. Kagen pyntes med friske hindbær og mynteblade
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.