Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Kartoffeltrekanter med Skinke
Kartoffeltrekanter med Skinke opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffeltrekanter med Skinke:
Kog kartoflerne i letsaltet vand, lad dem køle af og mos dem grundigt.
Hæld kogende vand over de knækkede hvedekerner, lad det afkøle og rør gæren ud i blandingen.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen, til den er smidig og god at arbejde med.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 1 time. Rul derefter dejen til en ca. 3 cm tyk firkant og skær 20 trekanter ud af dejen, og lad dem efterhæve i 15 minutter.
Pensl trekanterne med sammenpisket æg og drys dem med sesamfrø og oregano.
Til sidst bages trekanterne ved 200°C i ca. 20 minutter, til de er gyldne.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.