Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Urtekrydrede Boller


Print opskriften på Urtekrydrede Boller Print opskrift

Del på Facebook

Urtekrydrede Boller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave urtekrydrede boller:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Urtekrydrede Boller:

Rør gæren ud i det fingervarme vand. Tilsæt sukker, yoghurt, æg, margarine, salt og krydderurter. Bland det godt.

Bland de 2 slags mel, men hold 1½ dl tilbage. Rør yoghurtblandingen i med mixer på mellemste hastighed. Kom resten af melet i og pisk ved laveste hastighed. Stop, når dejen er fast og smidig.

Smør en stor skål med lidt margarine. Læg dejen i skålen, dæk med et fugtigt klæde og lad dejen hæve til dobbelt størrelse, ca. 40 minutter.

Ælt dejen igennem på et melet bord og form den til en pølse. Del den i 18 dele og tril dem til boller. Læg bollerne på en plade med bagepapir og lad dem hæve til dobbelt størrelse.

Varm ovnen til 225°C. Bag bollerne til de er gyldne, 10-15 minutter. Lad dem svale på en rist i 10 minutter, før du serverer dem lune.

Urtekrydrede Boller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Urtekrydrede Boller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madbrød kategorien

Hjemmebagte Burgerboller Focaccia (opskrift fra Føtex) Bagels Suppehorn Skinkeboller Muffins med Skinke & Champignon