Opskrifter » Bagværk » Tærter » Crumbletærte Peach Melba


Print opskriften på Crumbletærte Peach Melba Print opskrift

Del på Facebook

Crumbletærte Peach Melba opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave crumbletærte peach melba:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Crumbletærte Peach Melba:

Pres limefrugten og bland saften med to spiseskefulde sukker.

Vask ferskenerne, del dem i halve og fjern stenene.

Læg de halve ferskener i en skål og dryp limesaften over dem.

Læg hindbærrene i bunden af et fad og drys dem med to spiseskefulde sukker.

Placér de halve ferskener ovenpå hindbærrene, med skindsiden nedad. Fordel limesaften over ferskenerne - i hulningen hvor stenen har siddet.

Riv marcipanen groft. Bland den med grovvalsede havregryn. Tilsæt smør og sukker og bland det med fingrene til en ensartet, smuldrende dej.

Fordel dejen over ferskenerne og bag dem ved 200°C i ca. 30 minutter, til dejen er gyldenbrun og sprød.

Servér lun med flødeskum evt. pisket med vanillekorn eller is.

Set i "Til Middag Hos Morten Skærved"

Crumbletærte Peach Melba opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Crumbletærte Peach Melba Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Hindbærtærte Tærte med Chokolade & Makrontop Æbletærte med Mandellåg Banoffee Pie med Valnøddebund Pæretærte Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is