Opskrifter » Bagværk » Tærter » Crumbletærte Peach Melba
Crumbletærte Peach Melba opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Crumbletærte Peach Melba:
Pres limefrugten og bland saften med to spiseskefulde sukker.
Vask ferskenerne, del dem i halve og fjern stenene.
Læg de halve ferskener i en skål og dryp limesaften over dem.
Læg hindbærrene i bunden af et fad og drys dem med to spiseskefulde sukker.
Placér de halve ferskener ovenpå hindbærrene, med skindsiden nedad. Fordel limesaften over ferskenerne - i hulningen hvor stenen har siddet.
Riv marcipanen groft. Bland den med grovvalsede havregryn. Tilsæt smør og sukker og bland det med fingrene til en ensartet, smuldrende dej.
Fordel dejen over ferskenerne og bag dem ved 200°C i ca. 30 minutter, til dejen er gyldenbrun og sprød.
Servér lun med flødeskum evt. pisket med vanillekorn eller is.
Set i "Til Middag Hos Morten Skærved"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.