Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Chokoladebudding


Print opskriften på Chokoladebudding Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladebudding opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladebudding:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Chokoladebudding:

Læg husblasen i blød i rigeligt, koldt vand.

Bland kakao, sukker og mælk i en tykbundet gryde. Kog op under kraftig piskning.

Pisk æggene og kom dem i den varme kakaomælk under stadig piskning. Varm op, men pas på at massen ikke koger.

Klem vandet ud af husblasen og rør den i.

Pisk fløden til skum.

Når chokoladecremen begynder at stivne, vendes flødeskummet i og cremen hældes i en form. Sæt formen i køleskabet i ca. 2 timer.

Vend den færdige budding ud på et fad. Pynt med flødeskum iblandet moset banan.

Chokoladebudding opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokoladebudding Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Citronfromage Chokolademousse a la After Eight Lakrids Panna Cotta Ymerfromage Hyldeblomstfromage Appelsinfromage