Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Chokoladebudding
Chokoladebudding opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladebudding:
- 6 blade husblas
- 45 g kakao
- 200 g sukker
- 3 dl sødmælk
- 3 æg
- 4½ dl piskefløde
- Pynt:
- 1 dl piskefløde
- 1 moset banan
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokoladebudding:
Læg husblasen i blød i rigeligt, koldt vand.
Bland kakao, sukker og mælk i en tykbundet gryde. Kog op under kraftig piskning.
Pisk æggene og kom dem i den varme kakaomælk under stadig piskning. Varm op, men pas på at massen ikke koger.
Klem vandet ud af husblasen og rør den i.
Pisk fløden til skum.
Når chokoladecremen begynder at stivne, vendes flødeskummet i og cremen hældes i en form. Sæt formen i køleskabet i ca. 2 timer.
Vend den færdige budding ud på et fad. Pynt med flødeskum iblandet moset banan.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.