Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Chokolademousse
Chokolademousse opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolademousse:
- 200 g mørk chokolade
- 1 dl kold, stærk kaffe
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- ½ liter piskefløde
- En håndfuld mandler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolademousse:
Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i et vandbad.
Tag skålen op, og rør kaffe og æggeblommer i chokoladen.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i chokolademassen, når denne er kold.
Hæld moussen i portionsglas og stil dem koldt i 4-6 timer.
Pynt: Skold og smut mandlerne, snit dem i tynde strimler, Rist dem gyldne i smør på panden. Pisk lidt ekstra fløde, sprøjt lidt på hver mousse, og drys til sidst lidt mandler over.
Set i "Til Middag Hos Pia Kjærsgaard"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.