Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Cremet Zabaione
Cremet Zabaione opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet zabaione:
- 3 æggeblommer
- ½ dl sukker
- 1 dl sherry
- 250 g hindbær
- Citronmelisse
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Cremet Zabaione:
Pisk æggeblommer og sukker skummende i en glas- eller metalskål. Varm vinen i en gryde, men den må ikke koge. Pisk den varme vin i æggenapsen lidt ad gangen.
Bring vand i kog i en gryde og stil skålen deri. Varm under konstant piskning til det er en tyk og skummende creme. Tag skålen op af gryden og fortsæt med at piske til zabaionen er svalet af.
Fordel hindbærrene i portionsglas men gem et par bær til pynt.
Hæld zabaionen over bærrene og pynt med hindbær og citronmelisseblade. Køl zabaionen til den er helt kold eller servér den lun.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.