Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Panna Cotta med Hindbærsauce
Panna Cotta med Hindbærsauce opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Panna Cotta med Hindbærsauce:
Til 6 personer
Smør indersiden af seks små forme (1½ dl) let med en neutral olie. Udblød husblasen ii koldt vand og vrid det tør for vand.
Kom fløden i en gryde sammen med vanillestangen og sukkeret og varm det forsigtigt op - næsten til kogepunktet. Tag det fra varmen, og rør husblasen i fløden, indtil den er opløst.
Kom flødeblandingen i formene og afkøl den i 2 timer, indtil cremen er stivnet.
Dyp et viskestykke i varmt vand, kom det omkring formene og vend desserten ud på en tallerken.
Hindbærsaucen laves ved at røre sukkeret med 2½ dl vand i en gryde over jævn varme, indtil sukkeret er opløst (det må ikke koge).
Kom kanelstangen i, og lad det simre 5 minutter. Tilsæt hindbær og vin og giv det et hurtigt opkog i 5 minutter.
Tag kanelstangen op og hæld saucen gennem en sigte (kassér hindbærkernerne). Lad saucen køle af, før den serveres med panna cotta´en.
Kan serveres med frisk frugt.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.