Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Romfromage
Romfromage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave romfromage:
- 4 blade husblas
- Vand
- 3 pasteuriserede ægeblommer
- 3 pasteuriserede æggehvider
- 3 spsk sukker
- 1 dl rom
- 3 dl piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Romfromage:
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Pisk æggeblommerne med sukker. Tilsæt rommen.
Pisk æggehviderne stive og fløden til skum.
Vrid husblasen af og smelt den i vandbad. Hæld den i en tynd stråle (mens der piskes) ned i æggesnapsen.
Når massen er ved at stivne, vendes først flødeskummet i og så æggehviderne.
Hæld fromagen i en glasskål og sæt den koldt nogle timer.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.