Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Romfromage


Print opskriften på Romfromage Print opskrift

Del på Facebook

Romfromage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave romfromage:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Romfromage:

Læg husblasen i blød i koldt vand.

Pisk æggeblommerne med sukker. Tilsæt rommen.

Pisk æggehviderne stive og fløden til skum.

Vrid husblasen af og smelt den i vandbad. Hæld den i en tynd stråle (mens der piskes) ned i æggesnapsen.

Når massen er ved at stivne, vendes først flødeskummet i og så æggehviderne.

Hæld fromagen i en glasskål og sæt den koldt nogle timer.

Romfromage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Romfromage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Hyldeblomst Fromage Karolines Citronfromage Ananasfromage Ymerfromage Hyldeblomstfromage Lakrids Panna Cotta