Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Kold BlomkÃ¥lsret med Rejer
Kold Blomkålsret med Rejer opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kold Blomkålsret med Rejer:
6 personer.
Rens og skyl blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 minutter.
Kog blomkålen i letsaltet vand, til den er knap mør (ca. 15 minutter). Afkøl blomkålen. Læg den godt afdryppede blomkål på et fad.
Rør kvark og creme fraiche sammen. Smag til med karry. Hæld lidt af salatsaucen over blomkålen og servér resten til.
Læg salatblade, kogte ærter og rejer omkring blomkålen. Pynt med dild og rejer.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.