Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Laksemousse
Laksemousse opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Laksemousse:
Fjern skind og ben fra laksen og skær den i små stykker. Hak eller mos fiskekødet - brug en elpisker.
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Smelt fedtstoffet i en gryde og bag op med mel og hvidvin. Kog godt igennem. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.
Vrid husblasen let op og rør den i saucen. Rør til den er helt opløst.
Tag gryden fra varmen og lad saucen svale af.
Tilsæt æggeblommer, dild og laks.
Pisk æggehviderne helt stive og pisk fløden til skum. Vend begge dele forsigtigt i moussen og hæld den i en rund skål eller form. Sæt moussen koldt 3-4 timer inden servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.