Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fishermans Lunch
Fishermans Lunch opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fishermans lunch:
- 2 dl majs
- 1 løg
- 100 g revet ost
- 1 tsk havsalt
- 50 g skummetmælk
- 250 g torskefilet
- 250 g laks
- 2 dl frosne ærter
- 5 dl mornay sauce
- 500 g kartofler
- Lidt smør
- Lidt mælk
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fishermans Lunch:
Til 4 personer.
Kog kartoflerne, hæld vandet fra og lav kartoffelmos (smør, mælk, salt og peber). Lad den stå imens du fortsætter.
Skær fisken i mundrette stykker, og læg dem i bunden af et ildfast fad sammen med ærter, hakket løg og majs.
Hæld mornay saucen over, dæk med kartoffelmosen og revet ost på toppen.
Bages ved 200°C (varmluft) i ca. 35 minutter eller til den er gylden og sprød.
Serveres med salat eller grøntsager.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.