Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskefad med Karry & Kokos
Fiskefad med Karry & Kokos opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fiskefad med karry & kokos:
- 500 g torskefilet
- 400 g squash
- 175 g peberfrugt
- 200 g porre
- 3 fed hvidløg
- 4 tsk rød karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- 2 spsk sød chilisauce
- 1 tsk hoisin sauce
- Salt
- Peber
- 1 spsk olivenolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fiskefad med Karry & Kokos:
Til 4 personer.
Læg torsken i et fad og krydr med salt og peber.
Skær grøntsagerne i tern/skiver, og svits dem på en pande i lidt olie. Hæld dem over fisken.
Svits karrypastaen i lidt olie, tilsæt vand, kokosmælk, chilisauce og hoisin sauce. Smag til med salt, peber og evt. fishsauce.
Sovsen hældes over fisk og grøntsager.
Bages i ovnen ved 175°C i ca. 25 minutter.
Serveres med ris eller groft brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.