Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskepinde med Dip
Fiskepinde med Dip opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fiskepinde med dip:
- 4 filetter af koteletfisk
- 1 dl rasp
- 1 tsk revet citronskal
- ½ tsk friskkværnet peber
- 1/4 tsk salt
- 1 æggehvide
- 1 spsk olie
- 1 dl light mayonnaise
- ½ dl hakket syltet agurk
- 1 spsk finthakket porre
- 1 knivspids cayennepeber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fiskepinde med Dip:
Bland mayonnaise, agurk, porre og cayennepeber godt i en skål. Dæk med folie og stil til side.
Bland rasp, citronskal, peber og salt i en dyb tallerken. Bland godt.
Skær 3 cm brede skiver af fiskefiletterne. Pisk æggehviden let. Dyp fisken i æggehviden og lad det overflødige løbe af. Panér derefter i raspblandingen. Tryk til med fingrene så paneringen sætter sig fast.
Opvarm olien på en pande til den er godt varm uden at ryge. Læg fisken på og steg i 10 minutter. Vend stykkerne kontinuerligt. Anret på et fad og servér med remouladesaucen samt en grøn salat
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.