Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskepinde med Dip


Print opskriften på Fiskepinde med Dip Print opskrift

Del på Facebook

Fiskepinde med Dip opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fiskepinde med dip:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Fiskepinde med Dip:

Bland mayonnaise, agurk, porre og cayennepeber godt i en skål. Dæk med folie og stil til side.

Bland rasp, citronskal, peber og salt i en dyb tallerken. Bland godt.

Skær 3 cm brede skiver af fiskefiletterne. Pisk æggehviden let. Dyp fisken i æggehviden og lad det overflødige løbe af. Panér derefter i raspblandingen. Tryk til med fingrene så paneringen sætter sig fast.

Opvarm olien på en pande til den er godt varm uden at ryge. Læg fisken på og steg i 10 minutter. Vend stykkerne kontinuerligt. Anret på et fad og servér med remouladesaucen samt en grøn salat

Fiskepinde med Dip opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Fiskepinde med Dip Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Stegt Ã…l Tunfrikadeller Indbagt Laks med Spinat Varm Lakseret med Mornay Sauce Roulade med Tunfyld Tunfrikadeller med Kartoffelmos