Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Lækker Rejepande
Lækker Rejepande opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lækker rejepande:
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 4 bøftomater
- ½ porre
- 600 g store rejer
- 1 spsk olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 2 dl 13% fløde
- Salt
- Peber
- ½ tsk cayennepeber
- 1 spsk friskpresset citronsaft
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Lækker Rejepande:
Varm ovnen til 250°C.
Skyl, udkern og flæk peberfrugterne. Læg peberfrugterne på risten i ovnen med skindsiden op og grill, til der dannes blærer i skindet. Tag peberfrugterne ud, træk skindet af og skær frugtkødet i 1 cm store tern.
Skold og flå tomaterne. Del dem og fjern kernerne. Skær frugtkødet i tern. Skær porren i fine ringe.
Skyl rejerne, og dup dem tørre. Opvarm olivenolien på en pande og steg rejer og peberfrugt til det er netop gennemvarmt. Tag det op.
Steg porren, til den er mør ved jævn varme. Pil og hak hvidløget og kom det på panden. Læg tomaterne i. Hæld fløden på og lad det simre i ca. 5 minutter.
Kom peberfrugt og rejer på og giv det et opkog. Krydr med salt, peber, cayennepeber og citronsaft.
Serveres med ris
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.