Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Laks med Penne & Asparges


Print opskriften på Laks med Penne & Asparges Print opskrift

Del på Facebook

Laks med Penne & Asparges opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave laks med penne & asparges:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Laks med Penne & Asparges:

Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Lad pastaen løbe fra og bland den i en skål med olivenolien. Lad det svale til stuetemperatur.

Skær citronen i skiver. Læg laksen i en lav stor gryde eller i en stegepande og hæld vand på, så laksen dækkes. Tilsæt citronskiver og laurbærblad. Kog fisken ved jævn varme i ca. 15 minutter (til den let deler sig i flager, hvis du stikker i den med en gaffel). Læg laksen på et fad og dæk med plastfolie. Lad fisken køle af i køleskabet. Gem ½ dl af kogevæden.

Pisk mayonnaise, creme fraiche, kogevæde, citronsaft, dild og salt sammen. Bland godt.

Bland pasta, asparges og 2½ dl af dressingen og anret det på 4 tallerkener. Læg laksen ovenpå og drys lidt dressing over laksen. Garnér med dild og servér resten af dressingen ved siden af i en skål.

Laks med Penne & Asparges opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Laks med Penne & Asparges Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Spaghetti med Tigerrejer Varm Lakseret med Mornay Sauce Stegt Ã…l Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Honningmarineret Laks Fiskefrikadeller