Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Laks med Penne & Asparges


Print opskriften p� Laks med Penne & Asparges Print opskrift

Del på Facebook

Laks med Penne & Asparges opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave laks med penne & asparges:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Laks med Penne & Asparges:

Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Lad pastaen løbe fra og bland den i en skål med olivenolien. Lad det svale til stuetemperatur.

Skær citronen i skiver. Læg laksen i en lav stor gryde eller i en stegepande og hæld vand på, så laksen dækkes. Tilsæt citronskiver og laurbærblad. Kog fisken ved jævn varme i ca. 15 minutter (til den let deler sig i flager, hvis du stikker i den med en gaffel). Læg laksen på et fad og dæk med plastfolie. Lad fisken køle af i køleskabet. Gem ½ dl af kogevæden.

Pisk mayonnaise, creme fraiche, kogevæde, citronsaft, dild og salt sammen. Bland godt.

Bland pasta, asparges og 2½ dl af dressingen og anret det på 4 tallerkener. Læg laksen ovenpå og drys lidt dressing over laksen. Garnér med dild og servér resten af dressingen ved siden af i en skål.

Laks med Penne & Asparges opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p� Laks med Penne & Asparges Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Indbagt Laks med Spinat Stegt Ål Varm Lakseret med Mornay Sauce Spaghetti med Tigerrejer Tunfrikadeller med Kartoffelmos Tunfrikadeller