Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Ovnbagt Sprødpaneret Fiskefilet
Ovnbagt Sprødpaneret Fiskefilet opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ovnbagt sprødpaneret fiskefilet:
- 600 g rødspættefiletter
- 1 tsk flydende margarine
- 3/4 dl rasp
- 1/4 dl grahamsmel
- ½ tsk paprika
- ½ tsk tørret timian
- 1/4 tsk salt
- 1/3 tsk friskkværnet peber
- 1 citron
- 1 æggehvide
- 1-2 spsk vand
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Ovnbagt Sprødpaneret Fiskefilet:
Sæt ovnen på 225°C. Smør et stykke bagepapir eller en plade let med margarine.
Bland rasp, grahamsmel, paprika, timian, salt og peber i en dyb tallerken. Riv skallen af den halve citron og bland det i.
Pisk æggehviden let med vandet i en anden dyb tallerken, Skyl og tør fisken, del den eventuelt i mindre portionsstykker. Dyp fisken først i æggehviden og derefter i raspblandingen. Læg fiskestykkerne til tørre på et stykke bagepapir og placer dem så på pladen.
Steg midt i ovnen ca. 6 minutter eller til fisken er gylden. Vend med en stegespade, så fisken ikke går itu. Stegetiden afhænger af fiskens tykkelse. Fisken er færdig, når den er hvid og fast indeni.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.