Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Sejruller i Karry-Kokossovs


Print opskriften på Sejruller i Karry-Kokossovs Print opskrift

Del på Facebook

Sejruller i Karry-Kokossovs opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sejruller i karry-kokossovs:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Sejruller i Karry-Kokossovs:

Til 5 personer.

Kog risene efter anvisningen på pakken. Hold dem varme.

Rul sejfileterne sammen, og brun dem på alle sider i 1 spsk olie i en dyb pande. Læg dem til side, mens sovsen laves.

Kom resten af olien på panden og svits løg, hvidløg, chili, rød peber samt porreskiver heri.Lad det simre i ca. 3 minutter uden omrøring.

Læg fiskerullerne i sammen med krydderierne og kokosmælken. Giv retten et hurtigt opkog, skru ned for varmen og lad det simre ved svag varme ca. 10 minutter. Smag til med salt og hvid peber.

Pynt med rejer, cherrytomater og strimler ag gulerødder. Server med kogte ris blandet med ananasstykker.

Sejruller i Karry-Kokossovs opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Sejruller i Karry-Kokossovs Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Tunfrikadeller Honningmarineret Laks Fiskefrikadeller Hannes Sejret Tunfrikadeller med Kartoffelmos Roulade med Tunfyld