Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Sejruller i Karry-Kokossovs
Sejruller i Karry-Kokossovs opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sejruller i karry-kokossovs:
- Salt
- Hvid peber
- 3 dl kokosmælk
- 1 tsk gurkemeje
- 2 spsk sød chilisauce
- 2 gulerødder
- 2 spsk karry
- 200 g rejer
- Tilbehør:
- 12 cherrytomater
- 1 lille porre
- 2 dl ris
- 4 ananasringe
- 400 g sejfilet
- 2 spsk olie
- 1 tsk finthakket rød chili
- 1 rød peberfrugt
- 2 fed presset hvidløg
- 2 rødløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Sejruller i Karry-Kokossovs:
Til 5 personer.
Kog risene efter anvisningen på pakken. Hold dem varme.
Rul sejfileterne sammen, og brun dem på alle sider i 1 spsk olie i en dyb pande. Læg dem til side, mens sovsen laves.
Kom resten af olien på panden og svits løg, hvidløg, chili, rød peber samt porreskiver heri.Lad det simre i ca. 3 minutter uden omrøring.
Læg fiskerullerne i sammen med krydderierne og kokosmælken. Giv retten et hurtigt opkog, skru ned for varmen og lad det simre ved svag varme ca. 10 minutter. Smag til med salt og hvid peber.
Pynt med rejer, cherrytomater og strimler ag gulerødder. Server med kogte ris blandet med ananasstykker.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.