Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Chilikylling
Chilikylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chilikylling:
- 4 hele kyllingelår
- 1 spsk olivenolie
- Salt
- 1 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- 1 grøn chili
- 1 rød chili
- 3 spsk frispresset citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk soya
- 1 tsk timian
- 1 tsk paprika
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chilikylling:
Pil og hak hvidløg og skalotteløg. Fjern stilk og kerner fra chilipebrene og skyl dem under rindende koldt vand. Hak dem fint. Vask hænderne.
Del kyllingelårene i 2 dele i leddet og læg dem i et halv-dybt fad.
Bland hvidløg, skalotteløg og chili med resten af ingredienserne til marinaden. Pensl kyllingestykkerne med marinaden, dæk med folie og stil på køl 2-3 timer.
Opvarm olien på en stegepande. Salt kyllingestykkerne, tag dem op af marinaden og brun dem kraftigt.
Hæld resten af marinaden over og lad kyllingestykkerne stege under låg ved svag varme i 25-30 minutter. Vend dem en gang. Server med tacos eller lune flütes og en grøn salat
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.