Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Grønne Pestofrikadeller
Grønne Pestofrikadeller opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grønne pestofrikadeller:
- 450 g hakket kyllingekød
- 2 spsk grøn pesto
- 150 g frisk spinat
- 2 spsk pinjekerner
- 1 løg
- 2 æg
- 1 spsk havregryn
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Grønne Pestofrikadeller:
Kom det hakkede kyllingekød i en røreskål, og rør det sammen med salt og peber.
I en foodprocessor (eller med stavblender) køres spinat, pesto, pinjekerner og æg. Og dette blandes herefter med kyllingekødet.
Tilsæt så havregryn og rør det grundig sammen.
Lav 20-22 stk. frikadeller/kødboller og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 12-14 minutter ved 180°C.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.