Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Rød Karry
Kylling i Rød Karry opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i rød karry:
- 450-500 g kyllingebryst
- 1 hakket løg
- 2 spsk olie
- 2-3 spsk rød karrypasta
- 2 store dåser kokosmælk
- 3-4 gulerødder
- 1 stor rød peberfrugt
- 1 dl madlavningsfløde
- 3-4 forårsløg
- Salt
- Peber
- Lidt majsstivelse
- Lidt vand
- Tilbehør: Kogte ris
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kylling i Rød Karry:
4 personer.
Skær kyllingen i tern og hak løget.
Skræl og skær gulerødderne i skiver og peberfrugten i strimler.
Skær forårsløgene fint - de skal bruges til pynt.
Kom olien i en mellemstor gryde sammen med karrypasta og svits det af sammen med kyllingen.
Når kyllingen er svitset igennem, tilsættes løg og lad det stege med. Derefter tilsættes kokosmælk og de skiveskårede gulerødder. Lad det småsimre i 15 minutter.
Tilsæt peberfrugt og lad det simre i yderligere 5 minutter.
Hæld fløden i, for at runde smagen af, og smag til med salt, peber og evt. mere karrypasta.
Jævn sovsen med lidt majsstivelse blandet op med vand.
Servér med kogte ris og drys med de fintskårede forårsløg.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.