Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling Marengo II
Kylling Marengo II opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling marengo ii:
- 2 små kyllinger
- 150 g røget flæsk
- 2 spsk margarine
- 4 flåede tomater
- ½ dl tomatpuré
- 2 spsk hvedemel
- 1 dl hvidvin
- 1 dl bouillon
- 10 skalotteløg
- 250 g champignon
- 1 fed hvidløg
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling Marengo II:
Partér hver af kyllingerne i 4 stykker (eller køb dem parterede).
Skær flæsket i terninger, og brun det i lidt fedtstof i en stegegryde.
Tag flæsket op og brun kyllingestykkerne i fedtstoffet.
I gryden kommes de flåede tomater, tomatpuré og flæsketerningerne.
Drys melet over og rør godt rundt. Tilsæt hvidvin, bouillon, de pillede løg og de rensede, halverede champignoner. Retten skal småsnurre under låg ca. 1 time, til kyllingestykkerne er møre.
Smag retten til med knust hvidløg, salt og peber inden serveringen.
Kan serveres med løse ris og flutes.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.