Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling Marengo II


Print opskriften på Kylling Marengo II Print opskrift

Del på Facebook

Kylling Marengo II opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling marengo ii:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kylling Marengo II:

Partér hver af kyllingerne i 4 stykker (eller køb dem parterede).

Skær flæsket i terninger, og brun det i lidt fedtstof i en stegegryde.

Tag flæsket op og brun kyllingestykkerne i fedtstoffet.

I gryden kommes de flåede tomater, tomatpuré og flæsketerningerne.

Drys melet over og rør godt rundt. Tilsæt hvidvin, bouillon, de pillede løg og de rensede, halverede champignoner. Retten skal småsnurre under låg ca. 1 time, til kyllingestykkerne er møre.

Smag retten til med knust hvidløg, salt og peber inden serveringen.

Kan serveres med løse ris og flutes.

Kylling Marengo II opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kylling Marengo II Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Kylling med Smøreost & Pasta Saftigt Kyllingebryst i Ovn Kylling i Jordnøddesauce Tortilla Lagkage med Kyllingefyld Kyllingefad med Gulerødder & Porrer Pikant Kylling