Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllingefrikadeller med FlødeblomkÃ¥l
Kyllingefrikadeller med Flødeblomkål opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingefrikadeller med flødeblomkål:
- 1 blomkål
- 3 gulerødder
- 1 brik mornaysauce
- Kyllingefrikadeller:
- 450 g hakket kylling
- 1 gulerod
- 1 porre
- ½ rød peberfrugt
- 50 g ærter
- 50 g majs
- ½ løg
- 1 bæger pasteuriserede æggehvider
- 2 spsk havregryn
- 1 spsk Husk
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kyllingefrikadeller med Flødeblomkål:
Skær blomkål og gulerødder i skiver og læg dem i et ildfast fad. Hæld mornaysauce over.
Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter.
Til frikadellerne blendes alle grøntsagerne og blandes med kødet. Rør æggehvider og havregryn i. Krydr med salt og peber.
Lad farsen hvile i 10 minutter inden der formes frikadeller, som lægges på en bageplade med bagepapir.
Steg dem i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.